Политика приватности

СРП часопис поштује забринутост око приватности посјетиоца сајта. Политика нашег портала јесте да се ништа везано за приватне информације о кориснику не сакупља аутоматски.

Молимо вас да прочитате политику приватности детаљно. Ваше коришћење сајта ће ући у термине политике коришћења. Ако се не можете сложити са политиком коришћења сајта, молимо вас да исти не користите. Политика приватности не покрива информације добијене из друге руке, укључујући ту и прикупљање података док нисте он-лајн, или на сајтовима према којима води овај сајт.

Ова политика приватности се може мијењати с времена на вријеме; датум сљедећих промјена ће бити ажуриран на овој страници, тако да би било пожељно да чешће навраћате на ову страницу.

I. Типови информација које сајт прикупља

Сајт може прикупити приватне информације само са вашим знањем о томе, и прихватањем тог захтјева. На примјер, ако се претплатите на часопис, или на новости са нашег сајта, или се пријавите на било шта на сајту, што захтијева унос вашег имејла, имена, адресе. Додатне информације о вама се такође могу тражити.

II. Како сајт користи информације које сте предали

СРП користи ове информације да вам може испунити тражени захтјев. На примјер, ако сте се претплатили на неки од наших сервиса, било то чврста копија часописа, или само посљедње новости са сајта, можда ћемо искористити ваш имејл да вам пошаљемо потврду захтјева, са адресом и осталим информацијама. Такође, везано за било који други сервис, могуће да ћемо исте те податке искористити само у случају да нам буду требали због лично ваше користи.

IV. Информације доступне на сајту

Информације које се могу пронаћи на сајту неће бити некултурног садржаја, нити ће на било који начин пропагирати расну, вјерску или било какву другу подјелу. Сајт је доступан свима, садржај је примјерен свима који су узраста од 8 година. Уколико пронађете нешто увредљиво, молимо вас да то пријавите преко имејла нашим уредницима.