,,Армагедон” у Приједору

,,Армагедон” у Приједору

Драги посјетиоци нашег сајта,
позивамо Вас да присуствујете предавању и промоцији књига Владе Арсића, новинара, књижевника и публицисте из Београда у Градској читаоници Народне библиотеке “Ћирило и Методије” Приједор.

– 24. септембар (понедјељак) у 11.00 часова – Предавање о педофилији и замкама које вребају у реалном и виртуелном свијету друштвених мрежа.

– 24. септембар (понедјељак) у 19.00 часова – Промоција књига аутора Владе Арсића.

Влада Арсић се годинама бави истраживањем друштвених проблема који се односе на дјецу и омладину, нарочито наркоманијом, интернет-предаторима, педофилијом, трговином људима. О овим темама је објавио више књига, а књигу „Армагедон“ је објавио у сарадњи са Одјељењем за борбу против високо-технолошког криминала МУП-а Србије. Предавање које ће одржати у 24. септембра у 11 часова у Градској читаоници Народне библиотеке “Ћирило и Методије” Приједор ослањаће се управо на искуства описана у књизи „Армагедон“.

Други дио стваралаштва Владе Арсића односи се на интригантне и занимљиве теме из прошлости које успјешно обрађује у историјским романима. Представљање неколико издања из овог дијела Арсићевог опуса биће уприличено 24. септембра у 19 часова, такође у Градској читаоници Народне библиотеке “Ћирило и Методије” Приједор.

Улаз слободан.

Оставите коментар

Ваша имејл адреса неће бити објављена Потребна поља су означена *