Обично вече Милана Гутовића у Приједору

Обично вече Милана Гутовића у Приједору

Драги посјетиоци нашег сајта,

изузетна нам је част најавити гостовање Милана Гутовића, великана нашег глумишта, у Приједору. Позориште Приједор ће своја врата отворити за ту посебну прилику у суботу, 9. фебруара о. г. у 20 часова свима заинтересованима.

У монодрами “Обично вече” не постоје аутобиографски детаљи. Мада, овај начин гледања на свет око себе, који се провлачи кроз “Обично вече”, преузео сам из приватног живота. Баш као и у овом комаду, и у животу на жене често гледам са хумористичке тачке. Сви остали догађаји из ове монодраме су само плод маште – рекао је Лане Гутовић.

Овом монодрамом Лане Гутовић представио се публици широм свијета, у многим свјетским пријестоницама, а већ годинама је успјешно изводи у Србији.

Популарност “Обичне вечери” познати глумац духовито је објаснио.

– Ова монодрама је јако популарна, али не знам зашто се толико свиђа људима. Ево, прије неколико дана тукли су се пред благајном за улазнице. Међутим, новац им нису вратили – рекао је кроз смијех Лане Гутовић прије почетка представе.

У колажу његових шала нашле су оне о нудистичким плажама, родољубивом учитељу из Никшића, али и о политичарима из Србије.

Ланетових досјетки нису биле поштеђене ни жене. Напротив, жена се дотакао у бројним опаскама “Обичне вечери”.

– Потичем из краја где су жене јако лепе. Осим ако нису ружне. Те су онда баш ружне, да не можеш да гледаш у њих – каже Гутовић у “Обичној вечери”.

Оставите коментар

Ваша имејл адреса неће бити објављена Потребна поља су означена *